Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Elhozták a fődíjat

Elhozták a fődíjat Sport

Az elmúlt hétvégén Marosvásárhelyen zajlott az Arany Katicabogár nevet viselő országos táncverseny harmadik kiadása, ahol a sepsiszentgyörgyi Sport-All Egyesület Z Dance táncszakosztálya két produkcióval képviseltette magát.

A Z Dance mindkét csapata ugyanabban a kategóriában (MTV Commercial), ugyanabban a táncstílusban és korcsoportban (10–14 évesek) indult, ez pedig új helyzet elé állította az oktatókat és táncosokat, hiszen gyakorlatilag egymás ellenfeleivé váltak. A csoport kategóriában a Brandabura Ingrid, Stinghe Szofia Leila, Cojocaru Adrienn Kriszta, Policsek Orsolya, Policsek Hanna, Pataki Adrienn, Simon Johanna alkotta formáció diadalmaskodott, míg a Brandabura Ingrid, Stinghe Szofia Leila és Cojocaru Kriszta Adrienn trió másodikként végzett.
A többféle táncstílusnak kiírt kétnapos verseny közel 200 produkciója közül a zsűri különdíjban részesítette a nyolc legjobbnak ítélt előadást. A sepsiszentgyörgyiek az első és második díj mellett különdíjat és az ezzel járó pénzutalványt is bezsebelték. Az oktatók, Sándor Lilla és Vass-Vitus Kinga köszönik a szülőknek és Bartók Ildikó varrónőnek a támogatásukat és munkájukat. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük