Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Egy ezüst és két bronz

Egy ezüst és két bronz Sport

Hétvégén Szatmárnémetiben rendezték az U13-as korosztályú cselgáncsozók országos bajnokságát, ahol a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK sportolói két, míg a sepsiszentgyörgyi MSK dzsúdókái egy dobogós helyezést szereztek a több mint 420 cselgáncsozót felvonultató erőpróbán.

Az NMSK cselgáncsszakosztálya nyolc sportolóval nevezett be a megmérettetésre, Borcsa Félix Lehel (+60 kg) másodikként, míg Aracsi Ákos (38 kg) harmadikként végzett. Barbócz Mátyás (38 kg) és Antal Levente (55 kg) ötödikként, míg Marthi Áron (46 kg) hetedikként zárt. Borcsa Félix Lehel a bajnoki ezüstérem megszerzése mellet kvalifikált a július végi, görögországi Balkán-bajnokságra.

– Elégedett vagyok a sportolóim teljesítményével, hiszen 30–40 fős mezőnyben kellett helytálljanak. Nem szoktam a bíráskodásra panaszkodni, de bírói részrehajlás miatt Matyitól elvették a döntőbe jutás lehetőségét, amit nem tartunk sportszerűnek. Jobb is lehetett volna a szatmári teljesítményünk, de ezúttal sem vagyok elkeseredve – nyilatkozta érdeklődésünkre Veres László, aki hozzátette, hogy Andra Noroceát, Gondos Rékát (U18) és Balogh Hannát (U15) behívták a korosztályos válogatottba.

Az MSK három dzsúdókával vett részt az országoson, Veronica-Elena Oltean (28 kg) harmadik lett.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük