Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Egerváriék Háromszéken

Egerváriék Háromszéken Sport

Rendhagyó eseményre hívja a háromszéki futballkedvelőket a Kovászna Megyei Labdarúgó-szövetség, partnerségben a sepsiszentgyörgyi Váradi József-iskolával. Szeptember 27-én, szerdán a magyar labdarúgóélet híres képviselői látogatnak Háromszékre, közönségtalálkozó keretében pedig bárki kérdéseket tehet fel dr. Mezey Györgynek vagy Egervári Sándornak.

A Kovászna Megyei Labdarúgó-szövetség szerdán a magyar labdarúgás olyan jeles személyiségeit látja vendégül, mint dr. Mezey György és Egervári Sándor egykori szövetségi kapitányok, Básti István és Szalay Miklós olimpiai bajnok labdarúgók, Csongrádi Ferenc 24-szeres válogatott labdarúgó, Csuhay József 11-szeres válogatott futballista. Az említetteken kívül jelen lesznek Nógrád, Baranya, Zala, Győr-Sopron-Moson és Heves megyék labdarúgó-szövetségeinek vezetői, illetve a helybeli Sepsi OSK vezetősége is.

A vendégek 11 órától megtekintik az I. ligás OSK edzését, ezt követően 12 órától a Váradi József-iskola dísztermében találkoznak a szurkolókkal, sportbarátokkal. A találkozón egy órás filmet vetítenek a Videotonról, majd interaktív beszélgetés keretében kérdéseket lehet intézni a vendégekhez a magyar labdarúgás helyzetéről.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük