Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Edzettek és játszottak is

Edzettek és játszottak is Sport

Kedden rangos vendégei voltak a zabolai Kónya Endre Sportcsarnoknak, ugyanis a helyi Vénusz Sportegyesület meghívására az I. ligás FK Székelyudvarhely teremlabdarúgó-csapata tartott edzés­bemutatót a helyieknek, illetve játszott egy mérkőzést velük, valamint a Kézdivásárhelyi SE másodosztályos futsalcsapatával.
Jakab Zoltán csapata hasznos bemutatót tartott a Vénusz Sportegyesület háromgenerációs ifjúsági csapatainak, majd ezt követően a kézdivásárhelyiekkel játszott felkészülési mérkőzést, ahol az első félidei 3-1 után 13-2-es győzelmet arattak a Hargita megyeiek. Ezután a zabolai felnőtt nagypályás együttessel is megmérkőztek, 5-1-re nyert Udvarhely.
Sebestyén Levente, a Vénusz Sportegyesület elnöke elmondta: azért hívták meg az udvarhelyieket, mert a zabolai egyesülettől hárman járnak Hargita megyébe az UEFA által jóváhagyott C minősítésű edzői licensz megszerzéséért, ott ismerték meg Jakab Zoltánt. Sebestyén szerint az érdeklődők – közel 200 személy – számát nézve sikeresnek mondható a rendezvény, amely színesítette a zabolai sportpalettát.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2018. február 15., 17:40
    ÉRTÉKELÉS: 0

    jo lenne mar beszamolni az elkoltott penzekrol,kit erdekel az FK udvarhely(kezdi nem hivta meg mert sok penz),zabola?miert ne!van penze a parasztnak