Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Düsseldorfban ütögettek

Düsseldorfban ütögettek Sport

Augusztus 17–19. között a németországi Düsseldorfban rendezték meg a 29. Andro Kids Open nevet viselő asztalitenisz-versenyt, Európa egyik legrangosabb utánpótlás viadalát. Az eseményen asztalhoz állt a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK két pingpongozója is, akik derekasan helyt álltak a szoros nemzetközi mezőnyben.

Canea-Kocsis András egyéniben minden meccsét megnyerve csoportelsőként zárta a selejtezőkört, majd a főtábla első összecsapásán 3–1-re győzte le kínai ellenfelét. A legjobb nyolc közé jutásért vívott párharcban egy német ellenféllel került szembe – aki hazájában ranglista második –, 3–0-ra kapott ki, így számára a legjobb tizenhat között ért véget az erőpróba. Párosban az olasz Izzo Giacomoval alkotott közös frontot, s miután sorra vették az akadályokat az első nyolc között a későbbi győztes német párostól kaptak ki.

Testvére, Canea-Kocsis Abigél számára is jól ment az egyéni vetélkedő, hiszen csoportja legjobbjaként jutott főtáblára, ahol az első körben állt. Ezt követően pedig összehozott egy diadalt, majd az elődöntőbe jutásért kiírt párharcot 3–2 arányban veszítette el egy moldovai sportolóval szemben. Sajnos párosban már nem sikerült ilyen jó teljesítmény elérni, német társával nem jutottak ki a selejtezőcsoportból. A rangos tornán húsz országból, több mint 1100 tehetséges pingpongozó állt asztalhoz.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük