Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Dániel nyerte a versenyt

Dániel nyerte a versenyt Sport

Egyéniben, illetve váltók tagjaként több százan álltak rajthoz szombaton, a Szent Anna-tónál megrendezett, Xsalt Triathlon elnevezésű országos szintű tereptriatlon versenyen. A viadal egyben az országos tereptriatlon-bajnokság első fordulóját képezte, kitűnő háromszéki szerepléssel.

Az egyéni versenyen 800 m úszás, 21,6 km kerékpározás és 6,4 km terepfutás szerepelt a programban. Háromszéki siker született az erőpróbán, a sepsiszentgyörgyi Tri-Aluta bajnoka, Dániel Attila teljesítette a leggyorsabban a kitűzött távot, negyedik helyen Madaras Dániel, a kilencediken pedig Imreh László végzett.

– Három év után sikerült végre megnyernem Románia egyik legszebb és legnehezebb triatlonviadalát. Tavaly elhatároztam, hogy elsőként akarok áthaladni a célvonalon, miután bukás miatt időt veszítettem, és csak 3. helyen értem célba 2 óra 06 idővel. Szerencsére idén minden úgy ment, ahogy elterveztem, és sikerült megnyernem a versenyt. Nagyon boldog vagyok, hogy látszik a munkám eredménye, és a tavalyi időmet nem kevesebb, mint 11 perccel javítottam meg. Köszönet a támogatóknak – nyilatkozta lapunknak a győztes sportoló.

Végeredmény (open): 1. Dániel Attila (01:55:15), 2. Kovács Szabolcs (2:00:11), 3. Csergedi István (2:00:21), 4. Madaras Dániel (02:05:07), … 9. Imreh László (2:09:32).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük