Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Csak a zöld (fehér)!

Csak a zöld (fehér)! Sport

Holnap kezdődik a női kosárlabda Román-kupa nyolcas döntője, amelyen a Mikes-gárda feltett szándéka, hogy visszaszerezze a díszes serleget. A Székely Légió arra kéri a Sepsi–SIC első mérkőzésére (csütörtök, 20 óra) kilátogató kosárlabda-rajongókat, hogy zöld színű felsőben jöjjenek a meccsre.

Az nem válik hátrányunkra, hogy több meccset játszottunk, mint mások, sőt – vélekedett tegnapi sajtóértekezletén Zoran Mikes vezető­edző.

– Azzal semmi baj sincs, hogy mi több meccset játszottunk, ráadásul erős ellenfelekkel szemben, mert legalább látjuk, hogy merre van az előre. Nagyobb gond az, hogy hét játékosunk játszott a különböző válogatottakban, akik az elmúlt két hétben nem edzettek velünk – mondta a bosnyák szakember.

Mikes szerint a kupa olyan műfaj, ahol „nincsenek favoritok”. Csak úgy lehet megnyerni a kupát, ha három egymást követő mérkőzésen győzni vagy képes, akárki az ellenfél, akármilyenek a körülmények, akármi történik. Egy ilyen sorozatban könnyű elbukni, de mi – azt gondolom – hónapok óta erre készülünk, és remélem, hogy sikerül visszahódítanunk a serleget – szögezte le a Sepsi–SIC vezetőedzője.

A Sepsi–SIC mérkőzéseit élőben közvetíti a Sepsi Rádió. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük