Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Büntetett a FRF

Büntetett a FRF Sport

A Sepsi OSK labdarúgóklub tegnap közleményben méltatta a hivatalos szervek reakcióját, illetve a szurkolók példás magatartását a hétfői, Juventus ellen 2–0-ra megnyert mérkőzésen történtek kapcsán, ugyanakkor méltányosnak ítélte a FRF által diktált szankciókat.

Mint ismeretes, az élvonalbeli összecsapás nem a pályán, hanem az azon kívül történtek miatt vált hírhedté a rendező klub magyargyűlölő megnyilvánulása miatt. A Román Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága tegnap összesen 19 ezer lejes büntetést rótt ki az incidens miatt, a Juventus Bukarest egyesületet 10 ezer lejre, a klub sportigazgatóját, Paul Terteleacot 6500 lejre, a voluntari-i stadion bemondóját, Gheorghe Mihailt pedig 2500 lejre büntették meg.
„A Sepsi OSK üdvözli és méltányosnak ítéli a Román Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságának, a Juventus Bukarest–Sepsi OSK bajnoki mérkőzés előtti gyűlölködő megnyilvánulások nyomán hozott döntéseit. Klubunk a román labdarúgásban zajló rendteremtésre irányuló erőteljes intézkedésnek ítéli a szövetség döntését, és ezzel megnyugtató módon lezártnak tekinti az ügyet” – áll a közleményben.
A klub vezetősége ugyanakkor megköszönte szurkolótáborának, „hogy sokadszor is magas fokú emberi érettségről, higgadtságról tett tanúbizonyságot”.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük