Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bukaresten át a Final 4-ba

Megvannak a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének pontos időpontjai. Bukarestben minden jegy elkelt a Ferencváros elleni mérkőzésre.

A Ferencváros április 7-én 20 órától játszik Bukarestben, mind a 3800 jegy elkelt. A bukaresti aréna 5000 férőhelyes, a többi belépő valószínűleg a klub partnereinek, szponzorainak és a magyar drukkereknek van félretéve. Elek Gábor vezetőedző szerint erősebb a Fradinál a Bajnokok Ligája címvédője. „Elképesztően erős a játékos keretük, csak azért nem fértek oda a Győr mögé a második helyre, mert az elmúlt időszakban formán kívül játszottak, illetve akadtak hiányzóik is. Az ETO-nál valamelyest gyengébbnek érzem a románokat, de papíron nálunk feltétlenül erősebbek, mindenesetre megpróbálunk a lehető legjobban felkészülni belőlük” – mondta Elek a párosítás kialakulását követően.

A mostani szezont tekintve a nemzetközi porondon a Bukarest nyolc legeredményesebb játékosát öt nemzet adja, de nagyon érdekes, hogy egyetlen román sincs közöttük. A gárda legjobb gólszerzője a svéd Isabelle Gullden, a második a spanyol Carmen Martin, a harmadik pedig a montenegrói Majda Mehmedovics.

A Győr is idegenben kezd, április 9-én, vasárnap látogat Metzbe. A visszavágókat mindkét párharcban április 15-én, szombaton játsszák, az FTC 16.45-kor, a Győr 19 órakor lép pályára. A párharcok győztesi szerepelnek a budapesti négyes döntőben (május 6–7.). Női kézilabda Bajnokok Ligája, a negyeddöntő párosításai: Bukaresti CSM (román) – FTC-Rail Cargo Hungaria, Metz (francia) – Győri Audi ETO KC, Midtjylland (dán) – Vardar Szkopje (macedón), Buducsnoszt Podgorica (montenegrói) – Larvik (norvég).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük