Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bukarestben a Sepsi OSK

Bukarestben a Sepsi OSK Sport

Szombaton 11 órától a bajnoki címre esélyes éllovas, a Bukaresti Juventus otthonában igyekszik megvetni a lábát a Sepsi OSK labdarúgócsapata, amely a három pont reményében utazik a fővárosba. Egy esetleges győzelemmel négy pontra közelítenék meg a listavezetőt.

A bajnoki tabella harmadik helyét elfoglaló piros-fehérek jó formában futballoznak, a tavaszi idényben például háromból három győzelmet arattak Nagyvárad, Afumaţi és Clinceni ellenében. A Juventus szintén megnyerte idei két mérkőzését, Nagyvárad és Afumaţi kárára. A két együttes tavaly szeptemberben Sepsiszentgyörgyön gólnélküli döntetlent játszott egymással, de borítékolhatóan nem ez lesz a céljuk a szombati találkozón. „Nehéz dolgunk lesz, viszont senki sem verhetetlen, maximális odafigyeléssel megpróbáljuk elhozni a három pontot” – nyilatkozta Suciu Valentin vezetőedző.

A találkozóról egyik tévécsatorna sem számol be élőben, mivel a fővárosiak nem járultak hozzá a hazai meccseik közvetítéséhez. A 25. forduló programja: ma 16 órától Szatmárnémeti Olimpia – CS Afumaţi; szombaton 11 órától Bukaresti Juventus – Sepsi OSK, Baloteşti – Resicabánya, Dunărea Călăraşi – Nagyvárad, 12 órától Chindia Târgovişte – Foresta Suceava, 15 órától Temesvári ASU Poli – CS Mioveni; vasárnap Aradi UTA – Brassói FC. Clinceni és Brăila áll.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük