Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Búcsú a kupától

Búcsú a kupától Sport

A sérülésektől megtizedelt KSE meglehetősen tartalékos kerettel utazott a szomszédos megyébe, a Foksányi CSM elleni Román-kupabeli találkozóra, így nem sokáig volt kérdéses a győztes kiléte a sorozat 2. fordulójában.

A sérült Tankó Zsoltra, Kurtuly Róbertre és Ştefănescu Mariusra sem számíthatott Gazda József edző­játékos, ráadásul ő maga is leszállni kényszerült a 40. percben, így négy alapembere nélkül kevés ellenállásra volt képes a kék-fehér alakulat. A Bunduc – Bukur, Stanciu, Păun, Gajdó T., Gazda (Vlădulescu, 40.), Gáll (Kanyó, 70.), Ghinea, Veres (Tompa, 46.), Bagoly, Gajdó G. összetételű kézdivásárhelyiek jó iramban futballozták végig az első félidőt, több helyzetet is kidolgozva, azonban nem tudtak betalálni. A második játékrészben már csak a házigazdák akarata érvényesült, akik már a 47. percben előnyhöz jutottak, és a meccs végéig további két alkalommal mattolták a kézdi védelmet. Végeredmény: Foksány – KSE 3–0 (0–0), gólszerzők: Lupu (47., 71.), Lăudatu (85.), továbbjutott Foksány.
A KSE folytatja a felkészülést az augusztus 25-én rajtoló harmadosztályos bajnokságra, szombaton 11 órától a Brassói Colţea együttesét fogadják a Sinkovits Stadionban. A céhes városiak legutóbbi két edzőmeccsüket elveszítették, 1–0-ra kaptak ki Csíkszeredától, illetve 2–0-ra a IV. ligás Zágontól. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük