Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bronzérmes szezonnyitány

Bronzérmes szezonnyitány Sport

Egy bronzéremmel indult a sepsiszentgyörgyi Dániel Attila versenyidénye, aki a szombati, Bufteán lebonyolított délkelet-európai duatlon-bajnokságon ért harmadikként célba az elitkategóriában. A Tri-Aluta kiváló sportolója ezzel hangolt a hétvégi spanyolországi duatlon Eb-re.

A délkelet-európai duatlon-bajnokságon több mint háromszáz amatőr és elit versenyző tette próbára magát különböző kategóriákban. A futásból, kerékpározásból és ismét csak futásból álló sportág művelőinek ezúttal 4.74, 9.5 és 2.75 km hosszú távokat kellett teljesíteniük, Attila az utolsó pár száz méteren maradt le a második helyről.

A férfi elit mezőny dobogója: 1. Ciprian Bălănescu (0:53:56), 2. Bogdan Damian (0:56:03), 3. Dániel Attila (0:56:16).

– Fizikailag jól éreztem magam ezen a versenyen, egy kicsit talán bátrabb lehettem volna az első futásnál, de ez egy teszt volt számomra. Kicsit eltaktikáztam magam, egy-két apró hiba becsúszott. Bizakodó vagyok a hétvégi Európa-bajnoki szereplésemmel kapcsolatosan, azért megyek oda, hogy minél gyorsabban érjek célba – fejtette ki érdeklődésünkre a duatlonista, aki az U23-as korosztályban a legjobban teljesített.

Attila köszöni szponzorainak (Isostar Romania, Bellotto, Prodent Kft és Sportatlon.ro) a támogatást!

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük