Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bronzérem Márton Ádámnak

Bronzérem Márton Ádámnak Sport

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK sepsiszentgyörgyi pingpongozója, Márton Ádám bronzérmet nyert Zilahon, a 11–12 éves korosztályú asztaliteniszezők Román-kupáján.

Márton Ádám remekül menetelt a kupaversenyen, mígnem az elődöntőben 3–1-es vereséget szenvedett Anghel Patriktől. Ugyanebben a korcsoportban Canea-Kocsis András és Farkas Yvett is az elődöntőért kiírt párharcban búcsúzott, előbbi Achiteitől kapott ki 3–2-re, utóbbi 3–1-re a zilahi Serleától. Kovács Kristóf feljutott a főtáblára, és a legjobb tizenhat között esett ki. A 8–10 éves korcsoportban Sterczer Zalán túljutott a selejtezőn, és főtáblás lett, akárcsak Tamás Vivien, aki az első tizenhatban végzett, míg Fekete Tamás, Kozman Balázs, Balázs Boglárka, Canea-Kocsis Abigél nem jutott túl a csoportkörön.

A Sepsiszentgyörgyi ISK asztaliteniszezői is kedvező benyomást keltettek. A Cocean Valér és Kocsis Balázs edzette 8–10 éves korosztályból Pál Ábel jutott főtáblára, a legjobb 16 közé jutásért veszített. A 11–12 esztendősök közül többen is feljutottak a főtáblára: a lányoknál Dénes Anna, Boér Anita és Tóth Vivien abszolválta a csoportkört, ám a harminckettőbe jutásért folytatott harcban alulmaradtak; a fiúknál Urus Kristóf, Pál Ábel, Jakabos Andor és Orosz Krisztián ügyesen vette a csoport akadályait, de csak Kristófnak sikerült továbbmennie az első körből. Számára a legjobb harminckettő jelentette a végállomást miután kikapott a későbbi döntős giurgiui Simától.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük