Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bronzérem a tekézőnek

Bronzérem a tekézőnek Sport

Szombaton és vasárnap Ploieşti-en tartották az ország legfiatalabb tekéseinek seregszemléjét, az országos porondon a Kézdivásárhelyi SE két reménysége is letette névjegyét.

A Kézdivásárhelyi SE tekeszakosztályát Várdó Kristóf (U12-es korosztály) és Majlát Sorin (U14-es korosztály) képviselte a Román Teke-szövetség által szervezett országos döntőben. A KSE játékosai számára ez volt az első színvonalas verseny, amelyen részt vettek, és a kezdeti izgalom, a rájuk nehezedő nyomás érződött a játékukon is. Ennek ellenére sikerült kedvező benyomást kelteniük, a 12 éven aluliak közt Kristóf harmadikként végzett, és országos bronzéremmel a tarsolyában tért haza, míg Sorin a 14 évesek közt a középmezőnyben zárta a megmérettetést.
Mindkét játékos még további két évig versenyezhet korosztályá­ban, így valószínűleg hallatnak még magukról az országos viadalok alkalmával. Jövőre Kristóf a bajnoki címet, Sorin pedig a pódiumot fogja megcélozni. Mint ismeretes, a tekeszakosztálynál szívügyüknek tekintik az utánpótlás-nevelést, a fiatalok szakszerű irányítás mellett, korszerű körülmények közepette kóstolhatnak bele a tekesportba. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük