Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Biztató szereplés

Biztató szereplés Sport

A sepsiszentgyörgyi Adrenalin SK öt sportolóval nevezett be a felnőtt országos műfalmászó-bajnokságra, amelyet az elmúlt hétvégén tartottak a brassói Natural High műfalmászó-teremben. Sportolóinknak egy bronzérmet és egy ötödik helyet sikerült szerezniük.

 

A női mezőnyben Nagy Judit a szombati selejtezőkben hatodikként végzett, így bejutott a vasárnapi döntőbe. A férfiaknál Sántha Róbert az 5., Szőcs Károly Csaba a 6., Kelemen Szilárd a 17., Perpits Endre pedig a 23. lett a selejtezőben; előbbi három bejutott a vasárnapi elődöntőbe, ahol Kelemen és Szőcs rontott, és nem sikerült döntőbe jutniuk, Szőcs a 13. helyen, Kelemen pedig a 18. pozícióban zárta a versenyt.

Sántha Róbert egyre jobban teljesített, negyedikként jutott be a hatos döntőbe, ahol komoly neveket utasított maga mögé, és végül sikerült bronzérmet szereznie. A fináléban Judit is remekül versenyzett, sikerült egy helyet javítania, így 5. lett.

Az elkövetkező hétvégén rendezik ugyancsak Brassóban a gyerek és ifjúsági országos műfalmászó-bajnokság 5., egyben utolsó fordulóját, ahol sportolóink szintén érdekeltek lesznek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük