Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Beérett a munka gyümölcse

Beérett a munka gyümölcse Sport

Április 20–22. között rendezték meg Zágrábban a 65. Zagiping nemzetközi asztalitenisz-versenyt, amelyen 14 ország 750 sportolója állt asztalhoz. A kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub két második és egy harmadik helyet érdemelt ki a rangos viadalon.

Párosban termett babér a céhes városi pingpongozóknak Zágrábban, ahol Canea-Kocsis András, Chelmuş Ionuţ és Mike Boróka nagy küzdelmek árán, a lehető legtöbbet kihozva magukból, dobogós helyeken végeztek. Az U11-es kategóriában Canea-Kocsis András Pribeagu Sebastiannal az oldalán végigmeneteltek a mezőnyön egészen az elődöntőig, ahol nagy csatában 3-2-re alulmaradtak egy bosnyák duóval szemben, így harmadikok lettek.
Az U13-as Chelmuş Ionuţ–Silaghi Paul kettős is parádézott a verseny korai szakaszában, az elődöntős akadályt sikerrel vették, 3-2-re nyertek egy katalán párossal szemben, azonban a döntőben megtorpantak, 3-1-re kikaptak a zágrábi egységtől, így be kellett érniük az ezüstéremmel.
A szintén U13-as korosztályban, de a lányoknál versenyző Mike Boróka egy szerb versenytárssal alkotott közös frontot a párosok mezőnyében, és rendre 3-0-ra nyerték mérkőzéseiket, kivéve a legfontosabbat, a döntőt, ahol 3-1-es vereséget szenvedtek a bosnyákoktól, így másodikként végeztek.
Egyéniben Canea-Kocsis a negyeddöntőig, Mike és Oláh Kriszta a nyolcaddöntőig menetelt, Chelmuş és Papp Rebeka nem jutottak főtáblára. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük