Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Becsúszott az első vereség

Becsúszott az első vereség Sport

Szombaton egygólos vereséget könyvelt el a III. liga közelgő tavaszi rajtjára készülő kézdivásárhelyi futballcsapat, a KSE 3–2 arányban hajtott fejet a Brassói SR előtt a műfüves pályán lejátszott találkozón.

A KSE öt alapemberét volt kénytelen nélkülözni sérülés miatt ezen a találkozón, ez pedig a játékukon is megérződött. A hiányzó védők miatt igencsak ingatag volt a védelmük, emiatt már az első félidőben háromgólos hátrányba kerültek a több, élvonalt is megjárt futballistát felsorakoztató brassóiakkal szemben. A második játékrészre már rendezte sorait a Gazda József irányította alakulat, Ştefănescu és Köllő góljaival szépített, ám kiegyenlíteni már nem tudott. Ez volt a KSE első veresége a felkészülési időszakban, ezt megelőzően hét győzelmet ért el.

A KSE kerete a mérkőzésen: Bunduc – Bukur, Păun, Gazda, Gajdó T., Sergiu, Gáll, Ştefănescu, Albu, Boricean, Babei (játszott még: Farkas, Köllő, Vlădulescu, Rancz).
A III. liga 1. csoportjában jelenleg ötödik kézdivásárhelyiek március 2-án, pénteken Románvásáron indítják a tavaszi szezont, 15 órától a ligamásodik CSM ellen igyekeznek győzedelmeskedni. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük