Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bárki kipróbálhatja magát

Ki akarná próbálni, hogy milyen érzés éjjel kettőkor leereszkedni biciklivel Sugásfürdőről? Vegyen részt – versenyen kívül – a Sugás 24H akcióban, amelyre szeptember 15-én 10 óra és szeptember 16-án 10 óra között kerül sor – ajánlja az eseményt szervező Fitness Tribe.

 A versenybe benevezett 24, egyenként két személyből álló csapat választhatott a rendelkezésre álló 24 órából, amely alatt vállalta, hogy a Honvéd-kút és az Erzsébet-forrás között fog biciklizni. Ezen a kötelező egy órán kívül, annyiszor mehet fel és le, ahányszor csak akar. A győztes csapat az lesz, amely 24 óra alatt a legtöbbször teljesíti a távot. A „műfajt” igen nehéz besorolni, valamilyen sportkategóriába.

– Egyféle hobbi endurance-verseny, ha egyáltalán létezik ilyen. Endurance, mert 24 órát lehet tekerni versenykörülmények között, de hobbi, mert – a vállalt egy órán kívül – mindenki csak annyit megy, amennyit akar – magyarázza Birtalan Csanád, a Fitness Tribe egyik létrehozója.

A versenyen kívül is mindenkit szeretettel látnak az akcióra.

– A Fitness Tribe értelmezés szerint nem versennyel foglalkozik, hanem azzal, hogy minél több embert megmozgasson. Éppen ezért várunk mindenkit, aki ki akarja magát próbálni egyénileg, párosban, családostól, baráti társaságostól, éjjel és/vagy nappal. Ott leszünk asszisztenciával, szervizzel (Vocal Cycle), elsősegéllyel, vízzel, kávéval. Aki biciklizni akar, azt nyilvántartásba vesszük, időt mérünk, és érdekes lesz, hogy összesen hányszor jártuk meg 24 óra alatt Sugásfürdőt – teszi hozzá a másik szervező, Lászlóffy Lóránd.

A szervezők felhívással fordulnak az autósok fele, hogy jövő hét végén „legyenek kicsit figyelmesebbek” a kerékpárosokra.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások