Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bardoc vs. Nagyajta

Bardoc vs. Nagyajta Sport

Mint nemrég írtuk, a nagyajtai IV. ligás futballcsapat illetékese panaszt fogalmazott meg a bardoci klub ellen, azt állítva, hogy egyik játékosukat kétszer is megütötték a 14. fordulóbeli Bardoc – Nagyajta (végeredmény: 1-2) mérkőzésen. Az ügyben a megyei szakszövetség fegyelmi bizottságához fordultak, amely ezen a héten hozott döntést.

Oláh József, a Kovászna Megyei Labdarúgó-szövetség elnöke korábban elmondta, a nagyajtai klub küldött ugyan nekik e-mailben egy panaszt, de abban csak általánosan fogalmaztak, így a kivizsgálást halasztani kellett. Nos, a történtek kapcsán a fegyelmi bizottság ülésére kedden tudtak sort kerítni, ám sok részletre most sem derült fény. Furcsamód ugyanis azon éppen a sértett fél, vagyis az állítólagosan bántalmazott nagyajtai játékos nem jelent meg.

– Mindenkit odahívtam, több mint egy órát várt rá a bizottság a bardociakkal egyetemben. Még értesíteni sem értesítettek, hogy nem tud eljönni – hangoztatta az elnök.

A fegyelmi bizottság konkrétumok hiányában ezért alaptalannak ítélte a nagyajtaiak vádaskodását, és 300 lejes büntetést szabott ki a klubra.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük