Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Balkán-bajnoki 5. hely

Balkán-bajnoki 5. hely Sport

Hétfői lapszámunkban már hírt adtunk arról, hogy a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub cselgáncstehetsége, Norocea Andra a bosznia-hercegovinai U18-as Balkán-bajnokságon szerepel. A céhes városi sportoló végül ötödik lett.

A bosnyák Bihács (Bihać) városában zajlott Balkán-bajnokság az U18-as korcsoportnak szólt, vagyis a mindössze 15 éves Norocea Andra jó két évvel fiatalabb az előírt korosztálynál. A 44 kg-os súlycsoportban érdekelt dzsudoka első meccsén alulmaradt vb-ezüstérmes ellenfelével szemben, majd legyőzte török ellenlábasát, végül pedig egy bosnyák versenyzőtől kapott ki, így ötödik lett a nyolcfős mezőnyben, de a fiatal korára való tekintettel bőven lesz még ideje bizonyítani nemzetközi szintéren.
A Nagy Mózes Sportklub saját nevelésű sportolója mostantól a dévai Cetate Nemzeti Sportkollégium növendéke lesz, csakúgy, mint az ozsdolai Gondos Réka – tudtuk meg Veres László edzőtől, aki bízik benne, hogy az ott folyó szakmai munka hasznára válik a lányoknak. A kollégiumban zajló napi edzések előbb-utóbb meghozzák gyümölcsüket és a válogatott is elérhetőbb közelségben van onnan, mint Kézdivásárhelyről. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük