Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az oroszlán barlangjában

Az oroszlán barlangjában Sport

Eddig hibátlan rivális, az Európa-kupa győzelemre hajtó Hatay BB otthonába látogat a Sepsi-SIC női kosárlabdacsapata az Európa-kupa csoportkörének 5. fordulójában. A sepsiszentgyörgyiek eddigi mérlege egy a háromhoz az európai sorozatban, de továbbra is esélyesek a csoport második, még továbbjutást érő helyére.

Mint ismeretes, a három meghatározó játékosát nélkülözni kényszerülő Sepsi-SIC a 2. fordulóban 80–63 arányban maradt alul az erősebb játékerőt képviselő törökökkel szemben a Sepsi Arénában. Azóta viszont felépültek a sérült zöld-fehér mezes játékosok, az Európa-kupa legutóbbi körében pedig parádés győzelmet arattak a lengyel Energa Torun felett a Sepsi Arénában (71–49).

Az odavágó óta tudjuk micsoda kőkemény ellenfél az Aikaterini Chatzidkai által felkészített török együttes, azonban a Zoran Mikes edzette szentgyörgyieket sem szabad lebecsülni. A bosnyák vezetőedző a hétvégén Marosvásárhely ellen megnyert bajnoki (97–59) után emlékeztetett, mennyire zsúfolt a versenynaptáruk ebben az időszakban, ezért, mint mondta, teljes mértékben felkészültnek és koncentráltnak kell lenniük. Reméljük ez sikerül ma 17 órától is, hajrá Sepsi-SIC!

A D-csoport állása: 1. Hayat BB 8 pont (4/0), 2. Pieštanské Cajky 6 (2/2), 3. Sepsi-SIC 5 (1/3), 4. Energa Torun 5 (1/3).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük