Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az Eb-ért küzdenek

Az Eb-ért küzdenek Sport

Fontos próbatétel vár a romániai teremlabdarúgó-válogatottra, amely április 8–11. között Călăraşi-on a 2018-as futsal Európa-bajnokság selejtezőkörében házigazdaként veszi fel a kesztyűt Portugáliával, Finnországgal és Lettországgal. A 12 csapatos Európa-bajnokságnak Szlovénia ad otthont 2018. január 30-a és február 11-e között.

Robert Lupu szövetségi kapitány keretet hirdetett a fontos megmérettetésre, a selejtezők előtt a válogatott két felkészülési meccset játszik, kedden a Dunărea Călăraşi, szerdán pedig a Galaci United ellen. A válogatott Eb-selejtezős kerete: Emil Răducu (Luxol, Málta), Paulo Ferreira, Cristian Matei, Florin Matei, Adrian Pânzaru, Vlad Iancu, Petrișor Tonița (mindannyian Dévai Autobergamo), Andrei Grigoraș, Szőcs László (mindketten FK Székelyudvarhely), Manuel Moldoveanu (Galaci United), Ionuț Movileanu (Dunărea Călărași), Bogdan Covaci, Mimi Stoica, Csoma Alpár (mindhárman Marosvásárhelyi City’US), Robert Lupu (Temesvári Informatika).

A magyar válogatott szombattól Bakiban játszik Eb-selejtezőt, a házigazda azeriek mellett az albán és a bosnyák csapat lesz az ellenfelük. Az Eb-re a selejtezőcsoportok győztesei automatikusan kvalifikálják magukat, a hét csoportmásodik pedig a legjobb csoportharmadikkal kiegészülve rájátszáson vesz részt oda-visszavágós alapon 2017 szeptemberében.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük