Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Álmok sílécen

Álmok sílécen Sport

A sepsiszentgyörgyi Alpin Sportklub sízői javában benne járnak a versenyidényben, a múlt hónap végén Brassópojánán remekeltek, majd páran közülük a napokban Lengyelországban és Szlovákiában szerepeltek, illetve az előttünk álló hétvégén Maroshévízen bizonyíthatnak.

Az Alpin SK január végén a Corona-kupával indította az évet Brassópojánán, a Román Biatlon-szövetség égisze alatt megtartott eseményen a több mint száz résztvevő gyerek között Aczél Adrienn, Buksa Tamás és Antal Soma is jelen volt, mindhárman biztató eredményeket érve el lesiklásban. A február 7–13. közötti időszakban a klub két sportolója, Popa Ștefania ifjúsági és Cozanu Adriana felnőtt korosztályú síző Cozanu Gheor­ghe edző irányításával Lengyelországban és Szlovákiában versenyzett, kihasználva az ottani nagyszerű edzési lehetőségeket.
A klub legkisebb versenyzői az előttünk álló hétvégén Maroshévízen állnak rajthoz, sikeres versenyzést kívánunk! A klub köszöni Sepsiszentgyörgy polgármesteri hivatalának, illetve a szülőknek és támogatóknak a folyamatos segítséget. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük