Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Aki teheti, segít

Aki teheti, segít Sport

Második alkalommal rendez jótékonysági futónapot a baróti, fogyatékkal élő gyermekek és fiatalok nappali foglalkoztatását biztosító Laura Ház. A vasárnap, az iskola sportpályáján sorra kerülő eseményre eddig 214 futó jelentkezett be, közöttük olyanok is vannak, akik félmaratoni távot szaladnak le azért, hogy az ellátottak körülményein segíthessenek.

A rendezvény programja szerint a félmaratoni távot lefutók regisztrációja fél kilenckor, a többieké 10 órakor kezdődik, a hivatalos megnyitót 11 órakor tartják, a díjazás 15.30-kor lesz. Az elv az, hogy minden futóra fogadni lehet, hogy kibírja-e a vállalt távot, így a fogadók tulajdonképpen  bizonyos pénzösszegeket adományoznak a ház számára. Az adományokat vasárnap a helyszínen veszik át, amennyiben valaki nem tud elmenni, a fogadott összeget a következő hét folyamán (csütörtökön) személyesen is beviheti a Laura Házba.

Az érdekeltek a Laura Ház Facebook-oldalán további információkat is találnak. Ugyanakkor pénteken, október 27-én 19 órától a baróti AfriCafé bárban fiatalok jótékonysági estet rendeznek, számos szórakoztató programmal, tombolával. Az összegyűlt összeget a Laura Háznak adományozzák.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások