Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A vb-tippverseny nyertesei

A vb-tippverseny nyertesei Sport

Miután a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság utolsó hírmorzsái is elfogytak, elérkezett az idő, hogy megörvendeztessük tippversenyünk résztvevőit.

Játékfelhívásunkra közel ezren válaszoltak Háromszékről, egészen pontosan 959 szelvényt számoltunk meg. A megye egész területéről igyekeztek eltalálni az eredményeket a focikedvelők, a legtöbben nem csak egy szelvénnyel próbálkoztak, Sepsiszentgyörgy, Barót, Kézdivásárhely és Kovászna mellett a vidéki települések is kitettek magukért, Mikóújfalutól kezdve Zágonon át egészen Torjáig terjed a tippelők köre. Az urak mellett hölgyek is vállalkoztak szép számban az eredmények megtippelésére, nem kevés sikerrel.

A legtöbben Brazíliát jelölték meg a világbajnokság győztesének, de Németország, Argentína és Spanyolország is favoritnak számított olvasóink körében, ugyanakkor Kolumbia, Oroszország és Belgium is kapott voksot. A végső győztes Franciaországot már jóval kevesebben találták el, az ezüstérmes Horvátországban viszont meglátták egyesek a potenciált. A Brazília – Costa Rica összecsapás végeredménye volt a legegyértelműbb a tippelők szerint.

Ami az eredményességet illeti, a feltüntetett 13 mérkőzés végkimenetele közül a legtöbbet, szám szerint 11-et mindössze egy olvasónk találta el: Ghinea László Vargyasról (aki mellesleg Horvátországot látta vb-győztesnek). Így övé játékunk főnyereménye, a Sonar Medion Impex Kft. által felajánlott 100 cm-es LED-tévékészülék, amelynek segítségével tovább hódolhat labdarúgás iránti szenvedélyének. És hogy a szurkolás kellemesebb legyen, egy láda Tiltott Csíki Sör dukál nyereménye mellé!

Három tíztalálatos tippelőnk volt, de mivel egyikük sem hibázott rá a világbajnok kilétére, sorshúzással döntöttük el a második és harmadik hely sorsát. A második díjnak, a Stefi Presso által felajánlott kétszemélyes vacsorának és egy láda Tiltott Csíki Sörnek a sepsiszentgyörgyi Szőke-K. Jolán örülhet, míg a harmadik díjat (minőségi focilabda a Sportvilág jóvoltából és egy láda Tiltott Csíki Sör) a kézdivásárhelyi Antal István viheti haza. Ugyanakkor a cófalvi Szentgyörgyi Bernád-Krisztián is elismerést érdemel!

Nyerteseinknek gratulálunk, a nyeremények átvételének egyeztetése céljából hívják Lakatos László kollegánkat a 0747.751.342-es telefonszámon.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük