Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A KSE-nek szurkolhatunk

A KSE-nek szurkolhatunk Sport

A Kézdivásárhelyi SE U19-es futsalcsapata javában készül a korosztályos döntőtornára. Mint ismert, a Gazda József és Căşineanu Adrian által felkészített együttes csoportelsőként vívta ki a nyolcas döntőbeli szereplési jogot. Az elmúlt hétvégén befejeződtek a pótselejtezők, így a fináléba jutott utolsó két együttes kiléte is ismertté vált.

A kupakiíráson ezüstérmes KSE-n kívül ugyancsak csoportelső lett az Inter Vaslui, a Viitorul Buzău, az FK Székelyudvarhely és a Temesvári Informatika. Legjobb csoportmásodikként a Dunărea Călărași zárt, míg a pótselejtezőkben a szintén csoportmásodik Sepsi FC, a Sănătatea Darabani, Resicabánya és a Kolozsvári Clujana küzdött meg a két fennmaradó helyért. A Sepsi FC a Sănătatea Darabani-nal került szembe, az idegenbeli első mérkőzésen 5-0-ra maradtak alul Farkas Attila tanítványai, majd a vasárnapi visszavágón 6-1-re győzedelmeskedtek, ám idegenben lőtt góljának köszönhetően az ellenfél jutott tovább. A másik ágon Kolozsvár 2-6-os és 11-0-s eredmények után búcsúztatta Resicabányát.

A nyolcas döntő tervezett időpontja május 28. – június 1. A szakszövetség május 17-ig várja a pályázatok benyújtását a házigazda szerepkörre, értesülésünk szerint Székelyudvarhely is pályázik a rendezési jogokért. Mint ismert, az U19-es Román-kupának Kézdivásárhely adott otthont.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük