Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A java ezután jön

A bajnokság leglényegesebb és legnehezebb része még hátravan, de nem titkoljuk, hogy a Román-kupa mellé a bajnoki aranyat is meg szeretnénk szerezni – mondta el tegnapi sajtóértekezletén Zoran Mikes, a Sepsi–SIC női kosárlabdacsapatának edzője.

 

– Azt gondolom, hogy az alexandriai tornán (az alapszakasz után még egyszer mindenki játszott mindenkivel – szerz. megj.) bebizonyítottuk, hogy jól felkészültünk erre a döntő jelentőségű meccssorozatra. Nagyon keményen megdolgoztunk azért, hogy pályaelőnyből kezdhessük az összes kiesésre menő párharcot. Abban reménykedem, hogy a szurkolók látják, tudják, hogy ezután következik a bajnokság mindent eldöntő szakasza, és továbbra is „beállnak” hatodik embernek a mi oldalunkra – fogalmazott Zoran Mikes.

Rusz István emlékeztetett: a csapat kiválóan állta a sarat az Európa-kupában, ám rámutatott: van fennebb is, hisz a velünk körülbelül egyenlő nagyságú Sopron, több évtizedes munkával ugyan, de mára odajutott, hogy kiérdemelte a női Euroliga négyes döntője megszervezésének jogát. Rusz nem mondta, hogy feltétlen ez lenne a cél, de éreztette: még magasabbra szeretnék tenni a lécet.

Addig is azonban, meg szeretnék nyerni a kupa mellé a bajnoki aranyat is.

– A mai meccs jó alkalom azoknak, akik nem voltak Brassóban és Alexandrián, hogy megnézzék a csapat új szerzeményét, a 23 éves Carley Mijovićot, aki remekül beilleszkedett a csapatba, és reméljük, hogy sikerül jövőre is itt tartani – mondta a csapatmenedzser.

A rájátszás ma 18 óra 30 perckor kezdődik Gyulafehérvár ellen. A párharc egyik csapat két győzelméig tart. A buszok 17.30-kor és 17.50-kor indulnak a Gólya utcai végállomástól.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük