Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A döntőért harcolnak

A döntőért harcolnak Sport

A Kolozsvári Egyetem csapatát látja vendégül ma 18.30-tól a Sepsi–SIC a női kosárlabda Nemzeti Liga elődöntőjének első mérkőzésén, a Sepsi Arénában. A zöld-fehérek zsinórban ötödször játszanak elődöntőt a pontvadászatban, legutóbbi két alkalommal a bajnoki címet is kiérdemelték.

A tavalyi döntő ezúttal az elődöntőben ismétlődik meg, akkor magabiztosan diadalmaskodtak Kolozsvár felett a megyeszékhelyiek, az előjelek ezúttal is biztatóak, a papírforma a címvédő mellett szól. Az idei szezonban négy alkalommal csapott össze a sepsiszentgyörgyi és kolozsvári együttes, háromszor Zoran Mikes csapata diadalmaskodott. A zöld-fehér mezesek február elején, a Szamos-parton szenvedték el alapszakaszbeli egyetlen vereségüket, a Dragan Petricevic edzette kincses városbeliek 77–68-as sikerükkel biztosították be helyüket a legjobb öt között.

A kosármeccsre a városi autóbuszok 17.30-kor és 17.50-kor indulnak a Gólyai utcai végállomástól, majd az állomás érintésével érkeznek a Sepsi Arénához. A visszavágót április 12-én, Kolozsváron vívják; amennyiben szükség lesz egy harmadik összecsapásra is, az április 15-én, Sepsiszentgyörgyön esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük