Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A csoda véget ért

A férfi kézilabda Nemzeti Ligából visszalépő Székelyudvarhelyi Kézilabda Klub játékosainak zömét már elkapkodták, így a keret rövidesen szétszéled. A klub vezetősége Verestóy Attila klubelnök elhunyta nyomán hozta meg a döntést.

Több körben egyeztettek a városi és a Hargita megyei önkormányzat vezetőivel, valamint helyi vállalkozókkal, majd a jelenlegi anyagi helyzetet mérlegelve úgy döntöttek, „a folytatást illetően bizonytalan a Székelyudvarhelyi KC jövője, így nem lehet más a lépés, minthogy az SZKC kiáll a Nemzeti Ligából… Maradnak az elért eredmények, az országos szinten elhódított érmek, a magasba emelt Challenge Kupa. A legvégén a legnagyobb fejhajtás az alapítónak, a kézilabdacsalád megálmodójának, a főtámogatónak jár. Ezt a csodát dr. Verestóy Attilának köszönhetjük. Ennek a csodának ezúttal vége” – áll a közleményükben.
A Székelyudvarhelyi Kézilabda Klub több mint egy évtizeden keresztül szerepelt a hazai férfi kézilabda-bajnokság legjobbjai között, háromszor állhatott dobogón, egy ezüstérem és két bronzérem szerepel a neve mellett, legnagyobb sikerét a 2015-ben megnyert Challenge-kupa jelentette. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük