Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A CFR-től erősített az OSK

A CFR-től erősített az OSK Sport

Az élvonalbeli Sepsi OSK labdarúgóklub kedden este hivatalos Facebook-oldalán üdvözölte legújabb szerzeményét, Alexandru Chirițăt. A 21 éves középpályás a Kolozsvári CFR-től igazolt Sepsiszentgyörgyre. A dolog pikantériája, hogy a piros-fehérek legközelebb épp a kincses városba látogatnak.

A tíz meccs óta nyeretlen Sepsi OSK-nál már egy ideje komoly erősítéseket helyeztek kilátásba, a klubvezetés többször is hangsúlyozta, hogy a téli időszakban meglehetősen átalakítják a keretet, megválnak azoktól a játékosoktól, akik nem nyújtják azt, amit elvárnak tőlük és olyan labdarúgókat igazolnak, akik segítenek a cél, azaz a bennmaradás kiharcolásában.

Ennek első lépéseként jelentették be a fiatal középpályás érkezését, aki a CFR előtt a Ștefănești, az Ajaccio, a Dinamo II és a Petrolul mezét is viselte. Az ígéretes futballista kihívásként és előrelépésként tekint a sepsiszentgyörgyi lehetőségre, úgy nyilatkozott, komoly klubvezetést talált itt, és szeretne részese lenni ennek a szép projektnek.

Mint ismeretes, a soron következő 19. játéknapon épp a Kolozsvári CFR otthonába látogat a Sepsi OSK, hétfőn 20.45-től veszi fel a kesztyűt a listavezetővel. Az augusztusi odavágón Dan Petrescu együttese Vinicius és Hoban góljaival győzte le a szentgyörgyieket Brassóban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük