Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

200 kilométer szaladva

200 kilométer szaladva Sport

Több mint ezer résztvevővel tartották meg az elmúlt hét­végén a huszadik Békéscsaba–Arad–Békéscsaba nemzetközi szupermaratont, amelynek rajtjánál immár tizenkilencedik alkalommal ott voltak a sepsiszentgyörgyi Gáll Lajos Futókör tagjai is.

A 200 kilométeres távot futva, kerékpárral vagy görkorcsolyával lehetett megtenni. A megyeszékhelyi csapat két váltóval és egy egyéni versenyzővel nevezett a megmérettetésre. A háromszékiek kiválóan szerepeltek, az egyik váltó a dobogó harmadik fokán, a másik a hatodik helyen fejezte be a versenyt. Az első két helyen békéscsabai atléták alkotta csapatok végeztek.

Eredmények, nyílt verseny: 1. hely: Skoda Békéscsaba (13 óra 24 perc), 2. hely: Sport II. Békéscsaba (14 óra 9 perc), 3. hely: Háromszék I. (14 óra 40 perc, a csapat tagjai: Csutak Tamás, Pulugor József, Birtalan Etele, Kovács Attila, Máté Zsolt, kísérő: Gerendi Attila), … 6. hely: Háromszék II. (Bihari Szilárd Attila, Imreh Zoltán, Becsek Mihály, Mezei Lóránt, Száraz Levente, kísérő: Rácz Róbert). Korosztályokra lebontva: 175-200 évesek: 1. hely: Háromszék I., 2. hely: Háromszék II.

Az egyéni versenyt a 12 indulóból hárman fejezték be, azok közt, akik feladása kényszerültek, találjuk Vrabie Catalint. A Gáll Lajos Futókört a rendezők külön elismerésben részesítették a verseny népszerűsítéséért és az ez iránti hűségért. Versenyzőink részvételét a maratonon Sepsiszentgyörgyi helyi tanácsa biztosította.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük