Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

100%-ot kell nyújtani

100%-ot kell nyújtani Sport

A Sepsi OSK vasárnap 18 órától a Medgyesi Gázmetánt látja vendégül a labdarúgó I. liga 11. fordulójában. Az öt forduló óta veretlen, 16 pontos sepsiszentgyörgyieknek a legjobbat kell nyújtaniuk a győzelemért az egy ponttal többel rendelkező vendégekkel szemben.

A tabella ötödik helyét elfoglaló Sepsi OSK-nak a legutóbbi két döntetlenje után nagy szüksége lenne egy győzelemre, ezért a játékosok mindent meg fognak tenni, de nem számíthatnak könnyű mérkőzésre. A medgyesi gárda pontszerzési szándékkal utazik Sepsiszentgyörgyre, és jó eredménnyel feledtetné az Astra elleni kisiklást. A két csapat közti örökmérleg egy–egy győzelmet, illetve két döntetlent mutat, a tavalyi alapszakaszban előbb 2–1-re nyert otthon a Gázmetán, majd gólnélküli döntetlent játszottak Szentgyörgyön, majd a rájátszásban 2–1-re győzött itthon az OSK, illetve Medgyesen 1–1 lett a végeredmény.

A 11. forduló programja: ma 21 órától Jászvásári Poli – FC Viitorul; szombaton 18 órától Krajovai U – FC Hermannstadt, 21 órától Astra – Kolozsvári CFR; vasárnap 14 órától Dunărea Călărași – FC Voluntari, 18 órától Sepsi OSK – Medgyesi Gázmetán, 21 órától FCSB – Concordia Chiajna; hétfőn 21 órától FC Botoșani – FC Dinamo.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük