A honlap többnyire a Kovászna megyében megjelenő Székely Hírmondó napilap írásait jeleníti meg, de csak részben azonos annak tartalmával.

Ellenzék leírva

Ellenzék leírva Románia

Lehet szidni a kormánypártot, bőven rászolgálnak. Náluk már csak az ellenzék a rosszabb – jelentette ki Kelemen Hunor. AZ RMDSZ szövetségi elnöke – aki részt vett a Székelyföldi Hoki Akadémia sepsiszentgyörgyi jégpályájának megnyitóján – azt mondja: az ellenzék semmilyen ajánlatot nem fogalmazott meg a kisebbségek irányában.

Az összes, amit ajánlani tudnak az, hogy ne szavazzuk meg a Szociáldemokrata Párt (PSD) és a Liberálisok és Demokraták Szövetsége (ALDE) jelöltjeinek beiktatását, illetve jogszabálytervezeteiket.

– Túl azon, hogy nem tudnak számolni, hiszen a PSD–ALDE koalíciónak matematikai többsége van a parlamentben, az ellenzék semmit nem ajánl, viszont minden alkalmat megragad, hogy szapuljon bennünket. Az, hogy váltsuk le a jelenlegi kormányt, az akár egy támogatható projekt is lehetne, de amikor azt kérdezed, hogy mit teszünk helyébe, még elképzelésük sincs róla. Ez így nem vállalható – nyilatkozta Kelemen Hunor.

Bár szerinte „nincs, amibe belekötni”, nem kívánta kommentálni az ellenzék azon szándékát, hogy az alkotmánybíróságon támadják meg a marosvásárhelyi római katolikus teológiai líceum létrehozásáról szóló törvénytervezetet.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.