Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Zajlik a gólyahét

Zajlik a gólyahét Kultúra

A Városi Szuper Gólyabál többéves hagyományra tekint vissza a céhes városban. Minden évben van egy alkalom, amikor a hétköznapok szokásaival szakítva Kézdivásárhely középiskolás gólyái ünnepélyes hangulatba kerülnek, s átalakulnak úri hölgyekké, illetve úriemberekké. Idén sem lesz ez másként, hiszen december 8-án, pénteken megelevenedik az 1920-as évek Amerikája, a Nagy Gatsby világa.

A rendezvény az elmúlt évekhez képest új koncepcióval jelentkezik, és két helyszínen zajlik. A gálarész 19 órától a Vigadó Művelődési Házban lesz. A gólyapárok az estély, hírnév, luxus, csillogás mellett komoly kihívás elé néznek, hogy méltó utódai lehessenek a Nagy Gatsbynek és Daisynek, és beléphessenek a híres Gatsby-házba. Az esemény alkalmával különleges, kreatív és szórakozató feladatokat kapnak, melyet a gólyák és a közönség egyaránt élvezhet majd.

A folytatásban, 22 órától a For You Pubban az érdeklődők Dj Vano és Mick Mauer zenéjére szórakozhatnak egy fergetegeset. A szervezők minőségi kikapcsolódást biztosítanak péntek estére.

Már javában zajlik a gólyahét, ahol a gólyáknak különböző érdekes feladatokat kell megoldaniuk, és elindult a közönségszavazás is a közösségi média oldalán. Részletekért kattintsanak a Városi Gólyabál Kézdivásárhely oldalra. Belépőt a helyszíneken lehet váltani, a szervezők várnak minden érdeklődőt.

A rendezvény szervezői: Kézdivásárhelyi Ifjúsági Szervezet, For You Pub és a Vigadó Művelődési Ház, partnerek: Kézdivásárhely önkormányzata, Városi Színház, Kovászna Megye Tanácsa, Communitas Alapítvány, Háromszéki Ifjúsági Tanács, Magyar Ifjúsági Értekezlet, Vibe Fesztivál, Székely Hírmondó és a Phi.An.Ro.

Szöllősi Tamás

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük