Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Zabolai hívogató

Zabolai hívogató Kultúra

December 9-én 10 és 17 óra között mesés helyszínen, a zabolai Mikes-kastélyban szerveznek családi karácsonyfadísz-készítő barkácsolást és ünnepi vásárt a Kastély Erdélyben program égisze alatt.

Kémenes Ibolya irányításával gyerekprogramok lesznek, a legkisebbek és nagyobbacskák egyaránt örömüket lelhetik a karácsonyi dísztárgyak elkészítésében, az alkotás élménye mellett haza is vihetik a saját készítésű díszeiket. A Sikló Egyesület több vasutas játékkal érkezik Zabolára, a papírszínházat és a kincskeresést Demeter Éva vezeti.

A felnőttek számára kvízversennyel készülnek, továbbá az első 25 érkező ingyenesen készíthet karácsonyi hangulatú dísztárgyakat a Bloom Belle jóvoltából. A később érkezőknek is lehetőségük lesz részt venni a foglalkozáson 35 lejes hozzájárulás ellenében. Érdemes igyekezni, a helyek száma itt is korlátozott!

A beltéri foglalkozások mellett a kastélykertben barangolni is lehet. A téli hangulatot a forró tea, kávé, forralt bor teszi majd teljessé, a rendezvény ideje alatt megvásárolhatók a Kastély Erdélyben Shop kínálatában szereplő, kastélyok ihlette alkotások – ez által a Kastély Erdélyben Alapot támogatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük