Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Vetélkedő és rajzpályázat

Vetélkedő és rajzpályázat Kultúra

Az idei Mátyás király-emlékév alkalmából Erdővidék Múzeuma és a baróti Gaál Mózes Közművelődési Egyesület történelmi vetélkedőt hirdet erdővidéki V–VIII. osztályos diákoknak. A vetélkedő témája: Mátyás király és kora. A vetélkedőre négyfős csapatok jelentkezését várják Erdővidék iskoláiból.

A vetélkedőt május 30-án tartják. Jelentkezési határidő: április 9-e a demeterlaszlo75@gmail.com e-mail-címen, a 0745.163.415-ös telefonszámon vagy személyesen Erdővidék Múzeumában. Az első három helyezett csapatot értékes díjban részesítik. A vetélkedőről további részletek Erdővidék Múzeumának Facebook-oldalán olvashatók.

Ugyancsak Erdővidék Múzeuma és a Gaál Mózes Közművelődési Egyesület Ceruzával, ecsettel életre keltett Mátyás király-mesék címmel rajzpályázatot hirdet erdővidéki óvodásoknak és kisiskolásoknak. A rajzokon egy-egy Mátyás királyról szóló legenda megjelenítését kérik, a munkákat 2018. május 25-ig Barótra, Erdővidék Múzeumába kell eljuttatni. A pályamunkákból június 1-jén, gyermeknapon kiállítást rendeznek a múzeumban, a rajzokat pedig díjazzák.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük