Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Végleges a program

Végleges a program Kultúra

A hétvégén színjátszó találkozóra kerül sor Sepsiszentgyörgyön a Művészeti és Népiskola, valamint az Osonó Színházműhely közös szervezésében. A Kovászna Megye Tanácsa és a Communitas Alapítvány által támogatott rendezvénynek a Háromszék Táncstúdió ad otthont, a belépés ingyenes.

Az eseményt szombaton 9.30-kor nyitják meg, majd a következő előadásokat tekinthetik meg az érdeklődők: 9.50 Nefelejcs nagycsoport, Sepsiszentgyörgy, dr. Ambrus Ágnes: A tücsök és a hangya (Rendező: Tóth Éva Enikő, Holló Emese); 10.35 döMIk, Nagykároly, Forráspont, (Szolomájer Timi); 11.45 Plugor Sándor Művészeti Líceum drámatagozata, X. osztály, Sepsiszentgyörgy, Antigoné-tanulmányok (Mucha Oszkár, Fazakas Misi); 12.30 Pakucs Etelka, Nagyborosnyó, Pakucs Etelka: Dadogó vőlegény; 15.00 Kőrösi Csoma Sándor Diákszínpad, Kovászna, Karinthy Frigyes: A teknősbéka (Molnár János); 15.55 Refi Színpad, Marosvásárhely, Unalom (Márton Csilla).
Az érdeklődők vasárnap tréningeken, műhelygyakorlatokon vehetnek részt.
A Kovászna Megye Tanácsa által támogatott akció nem versenyjellegű, és elsősorban Kovászna megyei csoportok bemutatkozásának ad teret.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük