Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Városnapi utcazene

Városnapi utcazene Kultúra

Az utcazene évek óta az Őszi Sokadalom üde színfoltja. Az idei városnapok alkalmával ötödször esedékes rendezvény részleteibe Tofán Levente ötletgazda, lapunk munkatársa, a The Crazy Plumbers frontembere avatja be az olvasókat.

Az előző évekhez hasonlóan idén is szombaton és vasárnap, augusztus 26-án és 27-én lesz térzene a városnapokon. Az utcazene kedvelőit a Vigadó előtti téren 15 és 19 óra között a marosvásárhelyi BadClinton, a sepsiszentgyörgyi White Betty, Dark Soul Brothers, Amnézia és Youngsters zenekarok mellett a helyi Old Rip`s Rt., Demeter Elemér és Kudelász Gyöngyi, továbbá Veress Hunor és zenekara szórakoztatja.

„Imádom az utcazenélés jellegzetes hangulatát, azt a közvetlenséget és kötetlenséget, amit a nagyszínpadon nem tapasztalhatunk meg, innen jött évekkel ezelőtt az ötlet, hogy legyen utcazene a városnapokon” – fejtette ki az ötletgazda. És az ötlet beérett, a rendezvény az évek során a közönség és az előadók körében egyaránt népszerűnek bizonyult: míg első évben csak helyi produkciókat láthatott a városnapok közönsége, tavaly brit előadó is tiszteletét tette.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük