Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Vallásórások tábora

Vallásórások tábora Kultúra

Harmincegy kálnoki gyerek vett részt a múlt héten a vallásórások táborában, Sugásfürdőn. Az idei második akcióban (tavaly Tusnádfürdőn volt a tábor) gyakorlatilag az összes hetedik osztályosnál kisebb gyerek jelen volt a faluból.

Tóth Anna tiszteletes asszony szerint a tábort azért kellett bevezetni, mert a kicsik „megkívánták” a nagyoktól, az IKE-sektől, hogy ők mehetnek ilyen helyekre.

– Istennek hála mind a 31 gyermek és a 3 felnőtt egészségesen ért haza. Köszönjük a szülők élelemadományait, valamint a Bertis és a Diószegi cégeknek az élelmiszertámogatást – mondta táborvezető.

A tiszteletes asszony elmondta, a teremtett világunk köré „épülő” táborban nem csak a minden reggeli teremtéstörténetre jutott idő, ahol az egymásra és a környezetünkre való figyelés fontosságát hangsúlyozták, hanem „belefért” a pancsolás a medencében, a mászkálás a kalandparkban és a játék a minigolfpályán is. Külön élményt jelentett a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület által szervezett, csapatjátékokkal teletűzdelt egész délutános program. A tábor sikere máris biztosítja, hogy jövőben is megrendezik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük