Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ünnep Kommandón

Ünnep Kommandón Kultúra

Hétvégén, szombaton és vasárnap a szórakozásé lesz a főszerep Kommandón, ugyanis a helyi önkormányzat szervezésében zajlanak a nagy népszerűségnek örvendő Kommandói Falunapok.
Szombaton, a 12 órai megnyitót követően a hagyományokhoz hűen ezúttal is a favágókon lesz a nép szeme, verseny keretében mutatják be tehetségüket. 14 órától foci lesz, a kommandói és a kézdivásárhelyi öregfiúk rúgják a labdát. A színpadon fellépnek: a helyi Horn Dávid Gimnázium diákjai, a lécfalvi Leza- Nemere táncegyüttes és ifjúsági fúvószenekar, a papolci Mogoș Diana román népdalokat énekel. 18 órakor Andrási Előd humorprodukcióját mutatja be, 19 órától koncertek következnek: Bumeráng, Insect, Klemy, majd tábortűz és utcabál lesz.
Vasárnap 11 órától rókagomba-tokányt lehet fogyasztani a Katinka vendéglőben. Délben a kommandói és lécfalvi tűzoltók versenyeznek. A színpadon zenél az uzoni Atlantisz fúvószenekar, táncolnak a helyi diákok, a vajnafalvi Romănașul, valamint a zágoni Florile Zagonului néptáncegyüttesek. 17 órától színpadon lép a gelencei férfidalára és a Citera zenekar. Este Angie, Joco Jr., Kristóf Katalin és Milán, Geri Betli Gábor koncerteznek. A rendezvény tűzijátékkal zárul.
A falunapok alatt a kisgőzös is közlekedik: indulás a Katinka vendéglő mögül.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük