Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Több száz tevékenység

Több száz tevékenység Kultúra

Az idén Európai Tehetségponttá vált, önfenntartó társulatként működő Osonó a 2017–18-as évadban a három műsoron lévő előadását 76 alkalommal, mintegy ötezer néző számára mutatta be Magyarországon, Romániában és Kárpátalján – tudtuk meg a sepsiszentgyörgyi Osonó Színházműhely évadzáró mérlegéből.

A színházműhely 66 interaktív közönségtalálkozót tartott az előadások után, hét drámatábort, egy fesztivált, 118 műhelyfoglalkozást és számos képzést szervezett.
Ebben az évadban is folytatódott a jelentős projektek átköltöztetése és megvalósítása, és a Bakelit Multi Art Centerrel partnerségben elkészült az Ahogyan a víz tükrözi az arcot című dokumentarista színházi előadás magyarországi adaptációja.
A közel 530. alkalommal bemutatott Ahogyan a víz tükrözi az arcot című dokumentarista előadás nagy érdeklődést keltett a Bákó Románia Ifjúsági Fővárosa programban, de egy ukrajnai turnénak is része volt.
Az oktatási projektek közül kiemelkedőnek számít a Román Nemzeti Kulturális Alap támogatásával létrehozott országos osztálytermi színházi projekt, amely által 11 romániai iskola közel ezer diákja részesült komplex színháznevelésben

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük