Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tizenhatan ballagtak

Tizenhatan ballagtak Kultúra

Tegnap a Vigadó Művelődési Ház nagytermében tartotta ballagási ünnepségét a Babeş-Bolyai Tudományegyetem Pedagógia és Alkalmazott Didaktika Intézetének kihelyezett, óvoda és elemi oktatás pedagógia szakja.

A 18. ballagási ünnepségen 16 harmadévest köszöntött Zoller Katalin igazgató, hangsúlyozva, „az erdélyi, székelyföldi magyarságnak nem egyszerűen csak magyar iskolákra, de mindenekelőtt jó magyar iskolákra, elkötelezett, innovációra nyitott tanárokra van szüksége.”

A folytatásban a gyakorlóintézmények – a Manócska Napközi Otthon Molnár Dalma és Cserei Izabella óvónők által felkészített óvodásai és a Petőfi Sándor-iskolából Füleki Katalin tanítónő másodikos, továbbá Vollancs Szidónia harmadikos kisdiákjai – rövid előadással örvendeztették meg a ballagókat. A végzősök nevében Kovács Katalin mondott ünnepi beszédet, majd a másodévesek műsorát követően emléklapot és virágokat adtak át, kiemelve a kitűnő tanulmányi eredményeket elérő Kovács Katalin, Bardocz Orsolya és Simon Anett nevét.

A következő tanévre július 12–15. között iratkozhatnak az érdeklődők, a licencvizsgát július 2–3-án rendezik. További információk az intézmény titkárságán, a 0267.361.958-as telefonszámon, illetve a www.padi.psiedu.ubbcluj.ro honlapon elérhetők.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások