Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Thrash, blues, rock`n roll

Thrash, blues, rock`n roll Kultúra

Június 8-án, pénteken 19 órától a kézdivásárhelyi For You Klub kiállításmegnyitó, lemezbemutató, majd rockkoncert helyszínéül szolgál. A részletekbe dr. Kelemen András, a Rockkarácsony Egyesület tiszteletbeli elnöke avatott be.
Miután az immár nyolc kiadást megért rendezvény szervezői köszönetet mondanak a támogatóknak, a rockzene céhes városbeli kedvelői a fesztivál tavalyi kiadását idézhetik fel a Rockkarácsony-lemezbemutató során. A Jazz Bisztró szabadtéri színpadáról a For You Klubba való költözés okáról dr. Kelemen András így nyilatkozott lapunknak:
– Az időjárás szeszélyei, valamint technikai okok miatt tértünk vissza az eseménnyel a fesztivál helyszínére. Volt rá példa, hogy az eső igencsak megtizedelte az érdeklődőket, ugyanakkor a klubban a lemezbemutatóval sem kell sötétedésig várnunk, ráadásul a kivetítő-rendszerüket is korszerűsítették, így a résztvevők garantáltan kitűnő minőségben idézhetik fel a nyolcadik kiadás legjobb pillanatait. – Hozzátette, a DVD-t bárki megkaphatja az egyesületnek nyújtott 15 lejes támogatás ellenében. Az eseményt a Back­ground és Exit Rock Band zenekarok koncertje zárja.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük