Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Színes napok

Színes napok Kultúra

Vakációs hangulatban, de tartalmasan telik a nyár a kézdivásárhelyi Helen Doron Nyelviskolában. A július és augusztus folyamán zajlott táborok során a gyerekeket játszva tanulás és sok élmény várta.
Az egész éves tevékenységekhez hasonlóan, a színes napoknak nevezett tábor elsődleges célja, hogy megkedveltesse a gyerekekkel az angol nyelvet, illetve bátorítsa őket ennek használatára. Játékos Helen Doron-foglalkozásokkal, kézművességgel, szabadidős tevékenységekkel és sok kommunikációval motiválják a tanulókat a szavak, kifejezések, mondatok elsajátítására, a nyelv felépítésének megértésére.
A nyelviskolában zajlott ötnapos táborok a tanulás mellett benti és szabadtéri játékokkal is kiegészültek. A programhoz Kelemen Izabella, Fanatic Jump-oktató is csatlakozott, aki egészséges életmódra ösztönözve tartott sporttevékenységeket. Az idéntől Simon Zita lakberendező is részese volt a színes napoknak, akivel a gyerekek ötletes alkotásokat készíthettek.
Hasonló táborokat a következő tanév végén szerveznek majd, de addig is, a nyár folyamán lehet jelentkezni a Helen Doron Angol Nyelviskola ősztől induló csoportjaiba a nyelviskola vezetőjénél, Papp Gyöngyikénél. Folytatódnak a meglévő csoportok programjai, de igény szerint indul minicsoport, baba-mama angol is, továbbá 2-3 éves korosztályt, az ovisokat, kisiskolásokat és a nagyobbakat is várják csoportok.

Pap Eszter Edina

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük