Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Százhatvan műalkotás

Százhatvan műalkotás Kultúra

Csütörtök délután a kézdivásárhelyi Incze László Céhtörténeti Múzeumban nagyszámú érdeklődő jelenlétében nyitották meg a Nagy Mózes Gimnázium V–VIII. osztályos művészeti osztályainak tanév végi tárlatát.

Az esemény nyitóakkordjaként a nyolcadikos diákok verses-zenés összeállítást adtak elő Nagy-Babos Edit tanárnő irányításával, Nagy-Babos Tamás és Pakó László magyar-, illetve zenetanárok közreműködésével. „Megtiszteltetés számunkra, hogy a Nagy Mózes-iskola évről-évre intézményünkben rendezi meg a kiállítást, amely megállja a helyét a hivatásos képzőművészek tárlatai mellett”, hangzott el Dimény Attila múzeumigazgató beszédében.

A folytatásban Mocsáry-Gondos Beáta, a gimnázium igazgatóhelyettese üdvözölte a jelenlévőket a „kis művészek nagy kiállításán”, a végzősök nevében Demeter Dániel mondott köszönetet tanáraiknak, majd Ferencz Éva tanárnő méltatta a Koszta Ervin, Györgyjakab Boróka és Szász Edit által felkészített diákok által vegyes technikával készített százhatvan kiállított alkotást.

Hodor Andrea

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük