Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sport és szórakozás

Kettős esemény helyszíne lesz hétvégén Csernáton: 15–16-án párhuzamosan, egymásba épülve tartják a Csernáton Községi Napokat és a 17. Eurocamp Futballbajnokságot.

Szombaton 10 órától kezdődik a 17. Eurocamp ünnepélyes megnyitója, majd egy óra múlva rajtolnak a csoportmérkőzések. 17 órától szintén a futballé a főszerep: Csernáton–Dálnok öregfiúk labdarúgó-mérkőzést szurkolhatnak végig az érdeklődők.

18.30-tól „lazítósabb” műsorszámok következnek: elsőként a Végh Antal Iskolaközpont tanulóinak félórás műsorát láthatják, majd a kézdivásárhelyi énekesnő, Angie dalai izzítják be a hangulatot.
20 órától a gyergyószentmiklósi Dreamland Residents szórakoztatja a közönséget, őket a népszerű céhes városi zenekar, az EGO Sum követi a színpadon 21.30-tól. 23 órától utcabálon lehet ropni Fűzi Arnolddal és Kocsis Gáspárral.

Vasárnap, 16-án 10 órától ismét az Eurocamp csoportmérkőzései zajlanak, 10.30-tól mise, istentisztelet kezdődik. 11.45-kor ünnepség keretében helyezik el az év újszülötteinek neveit a helyi életfán.

13 órától ismét az Eurocamp uralja a terepet: a helyosztókat és a döntőt 17 órától az Eurocamp öregfiúk mérkőzés követi. 20 órától az Open Stage teszi próbára a „nevetőizmokat”, 21 órától a legendás csíkszeredai Role együttessel lehet minőségi zenére bulizni – ez egyben a községnapok záróakkordja is.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük