Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

MŰVÉSZ MOZI

Kedden 16 órától A szabadság ötven árnyalata, m. sz.; 16.30 Proud Mary; 18.15 A szabadság ötven árnyalata; 18.30 12 katona; 20.30 A világ összes pénze; 21.00 A Viszkis. Pénztár és telefonos helyfoglalás 15 órától, tel.: 0787.526.102.

SZÍNHÁZ

* Február 13-án, azaz ma 19 órától a TÁSZ nagytermében a Lewis Carroll Alice Csodaországban és Alice Tükörországban című meseregényei alapján készült Alice – a színház és a Szempöl Offchestra közös produkciója.

TÁNC

* Február 13-án 19 órától az Imágó lesz látható a sepsiszentgyörgyi Háromszék Táncstúdióban.

* Február 13-án 10 és 12 órától a Perkő Néptáncegyüttes Tükröm-tükröm című előadását mutatja be a Vigadó nagytermében. Jegyár: 5 lej.

* Február 13-án farsangbúcsúztató táncház lesz a sepsiszentgyörgyi színház előcsarnokában. A jelmezben érkezőknek ingyenes a belépés.

FARSANG

Február 13-án a sepsiszentgyörgyi Guzsalyas Alapítvány által szervezendő farsangfarki felvonuláson és mulatságon közreműködik a Gyermekek Palotája, a Kónya Ádám Művelődési Ház és az égisze alatt működő Kincsek Néptáncegyüttes, a Lajtha László Alapítvány, a Százlábú és Százlábacskák Néptáncegyüttes, valamint a sepsiszentgyörgyi Vöröskereszt. Gyülekező 17 órakor a Guzsalyas Alapítvány székhelye előtt (Kós Károly ú. 5/A), zenél a Folker együttes és a Dezső fiúk.

KÖNYVBEMUTATÓ

Kovásznán, a művelődési ház Ignácz Rózsa-termében február 13-án 17 órától dr. Török Sándor kovásznai kardiológus főorvos a Hófehérke és más mesék, valamint Ajánlom magamat… című könyveit mutatja be.

PSZICHOKLUB

A Kónya Ádám Művelődési Ház Pinceklubjában február 13-án 18 órától beszélgetés lesz Örök szerelem a célok felé címmel.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük