Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

MŰVÉSZ MOZI

Csütörtök 16.00 Dzsungelriportok (fran. bábfilmsorozat, rom. szinkr.); 16.15 Dzsungelriportok (magy. szinkr.); 18.00 Négyen a bank ellen (ném. játékfilm, 96 p.); 18.30 Good Time (am. krimi-dráma, 100 p.); 20.00 Az (am. horror, 135 p.); 20.30 Sokkal több mint testőr (am. akció-vígjáték, 118 p.)

TÁRLAT

* Szeptember 25-ig látogatható A varázslatos Bánffy ménes című tárlat a szentgyörgyi Lábasházban, hétköznapokon 8-16 óráig,

csütörtökönként 9-17 óráig.

* A Kónya Ádám Művelődési Házban szeptember 15-én, pénteken 18 órától Gazda József művészettörténész megnyitja a 25. Incitato művésztáborban készült alkotásokból álló, Lovas legendák című képzőművészeti tárlatot.

ZSIBVÁSÁR

A Tipe Tupa Egyesület ZsiBvÁsáRt szervez ma 17–19 óráig a szentgyörgyi Ferdinánd Pressó udvarában.

KALENDÁRIUM

Szeptember 15-én, pénteken 18 órakor a Környezetünk-életünk sorozat keretében a baróti Zöld Ifjak Környezetvédő Egyesülete és Erdővidék Múzeuma Kalendáriuma közös szervezésében a múzeum Kászoni Gáspár-termében, az Ózon világnapja (szeptember 16.) kapcsán Védőpajzsunk, az ózonréteg címmel interaktív foglalkozásban vehetnek részt az érdeklődők Egyed Emőke és Benkő László egyesületi vezetők irányításával. Házigazda: Hoffmann Edit muzeológus.

NYÍLT NAP A NUGA BESTNÉL

Szeptember 16-án, szombaton várják az érdeklődőket a kézdivásárhelyi Nuga Best kabinetben (Béke utca 21. szám), hogy kipróbálják a Dél-Koreából származó termo-akupresszúrás infravörös masszázságyat. A turmániumkerámia használata csecsemőktől idősekig mindenkinek ajánlott, a természetes ásványok ötvözete jótékony hatást fejt ki a szervezetre. Előzetes időpontkérés a 0729.086.569-es telefonszámon.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük