Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

MŰVÉSZ MOZI

Kedden 17:00 Luis és a Zűrlények, r. sz., 17:00 Luis és a Zűrlények, m. sz., 18:30 Money’s Money, r. f., 18:45 Predator – A ragadozó, r. f., 20:30 Egy kis szívesség, r. f., m. sz., 20:45 Povestea unui pierde-vară (román komédia).

TOBORZÓ

Kedden, szeptember 25-én a kézdivásárhelyi Vigadóban 16.30-tól a Művészeti és Népiskola felvételit tart a miniSnaps gyerekegyüttesbe.

CSALÁDOKRÓL

Szeptember 25-én, kedden a berecki művelődési központban a Magyar Női Unió Egyesület szervez programot Családok Határon Túl cím alatt. Programterv: 17 óra: koszorúzás az aradi vértanúk emlékére a Gábor Áron-szobornál; vetítés kicsiknek: Bogyó és Babóca mozifilmváltozata; 18 óra: interaktív kerekasztal-beszélgetés; 19 óra: Herendi Gábor Kincsem című filmjének levetítése.

HANGVERSENY

Szeptember 25-én, kedden 19 órától az Árkosi Művelődési Központ Bástya Termében hangversenyezik a Codex régizene-együttes a Párbeszédek – erdélyi és európai régizene – udvari és népzene között című műsorral.

MESEFESZTIVÁL

* Zalka Csenge Virág nemzetközi mesemondó kamaszoknak mesél a Székely Nemzeti Múzeumban ma 11 és 12 órától, 18 órától pedig a Bod Péter Megyei Könyvtárban.

* Csavar-Mátis Katalin szeptember 26-áig négy kisiskolás osztályt fogad Kézdivásárhelyen.

* Benkő Éva és a Folker zenekar szeptember 25-én mesés táncházzal nyitja Sepsiszentgyörgyön a Míves Házban a gyerektáncházat.

HUMORPINCE

A sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház Pinceklubjában szeptember 26-án, szerdán 18 órától minden humorkedvelőt, kikapcsolódni vágyót várnak szeretettel.

TALÁLKOZÓ

Szeptember 25-én, kedden 17 órára várják a Kónya Ádám Művelődési Házba a Gyárfás Jenő Amatőr Képzőművészek Szövetsége tagjait megbeszélésre.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük