Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

VAKÁCIÓS PROGRAM

Mától június 30-ig naponta 9–13 óráig ingyenes, vakációs tevékenységeket (kézműves-foglalkozások, kirándulás, a köri tevékenységeihez hasonló programok) tartanak a sepsiszentgyörgyi Tanulók Házában. Jelentkezni a pcsfantugheorghe@gmail.com e-mail-címen, illetve a 0729.828.102-es telefonon lehet.

KÖNYVBEMUTATÓ

* Ma 18 órától a kézdivásárhelyi Gyűjtemények Házában, kedden, június 19-én 18 órától a kovásznai művelődési ház Ignácz Rózsa-termében Fekete-Körös-völgyi székely és magyar vértanúság – Quo vadis székely nép? címmel tartanak könyvbemutatóval egybekötött találkozót. Meghívott Gábor Ferenc, a Magyarok Világszövetsége Erdélyi Országos Tanácsának újonnan megválasztott elnöke.

* Június 19-én, kedden 18 órától a kézdivásárhelyi Vigadóban mutatják be Voloncs Attila Virágok esztendeje című regényét. A szerzővel dr. Deák Ferenc magyartanár beszélget.

BÁBSZÍNHÁZ

A Cimborák Bábszínház a következő időpontokban játsszák A tündérek tenyerén című babaszínházi előadásukat a stúdiótermében: június 19-én, kedden 17 órától, szerdán 11, 12:30 és 17 órától, csütörtökön 11, 12:30 és 17 órától, valamint pénteken 11, 12:30 és 17 órától.

HANGVERSENY

Június 20-án, szerdán 19 órától a Bástya-ház koncerttermébe kamarazenére hívja a nagyérdeműt a Kostyák Előd vezette trió: Horváth Edit (zongora), Béres Melinda (hegedű) és Kostyák Előd (gordonka).

OPERETT

Erdélyi turnén a Budapesti Showszínház fergeteges operettgálája: a Hazám, hazám, Te mindenem című produkció Sepsiszentgyörgyön, a Tamási Áron Színház nagytermében június 19-én, kedden 17 és 20 órától; Kézdivásárhelyen, a Vigadó nagytermében június 22-én, pénteken 17 és 20 órától tekinthető meg. Jegyek előrendeléssel foglalhatóak az info@showszinhaz.hu e-mail-címen (már csak a 17 órai előadásra kaphatók).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük